Artsen

SteenbergenHuisarts mw. Steenbergen

Mw. Steenbergen is sinds 2002 werkzaam als huisarts. Zij deed brede ervaring op in een plattelandspraktijk in Heeten. In 2007 begon zij haar dienstverband in de huisartsenpraktijk aan de Schoolstraat.

Mw. Steenbergen woont met haar man en twee zonen in Eefde. Zij heeft extra aandacht voor de oudere patiënt. Een ander aandachtsgebied is de kleine chirurgie. In de praktijk draagt zij ook zorg voor mensen met Diabetes Mellitus en CVRM. Mw. Steenbergen is tevens huisarts voor de bewoners van Trajectum (een instelling voor mensen met een verstandelijke beperking en gedragsproblemen).

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag

SmitsHuisarts mw. Smits

Mw. Smits is sinds 2000 huisarts. De eerste negen jaar had ze een eigen praktijk in een gezondheidscentrum in Zwolle, in een wijk met veel jonge gezinnen. Omdat zij meer tijd aan haar eigen gezin wilde besteden heeft ze de praktijk opgezegd met de wens een eigen praktijk in de regio te vinden.

De afgelopen jaren heeft ze in verschillende praktijken in Zutphen waargenomen en met mw. Steenbergen toegewerkt naar de huidige samenwerking. Onder het motto ‘beter voorkomen dan genezen’ heeft ze aandacht voor preventie, voeding en mogelijke aanvullende geneeskunde.

Ze heeft een 2-jarige specialisatie gedaan in de vakken Urologie (plas- en potentieklachten bij mannen) en Gynaecologie (overgangsklachten, incontinentie en andere vrouwenklachten).
In de praktijk draagt ze ook zorg voor mensen met chronische longziekten (COPD) en cardio-vasculair risicomanagement (CVRM).

Werkdagen: dinsdag, woensdag en vrijdag